Am mai avut o tentativă, însă am ținut-o doar pentru mine, nu am dorit să fac public nimic. De 2 ani încoace tot m-a măcinat gândul acesta, de a avea un jurnal online de care să am grijă și să îmi aștern gândurile. Mereu, dar mereu spuneam ”ehh.. mai încolo, acum nu am timp”, dar ce mi-am dat seama, blogul acesta e o dorință de a mea, un lucru pentru sufletul meu, un lucru care poate părea banal la prima impresie, dar cu o încărcătură sufletească pentru mine. Eu când îmi mai dedic timp mie?

Da, vorbim de timp. Un subiect sensibil în ziua de astăzi. Cine mai are timp? Dar cel mai important: Cine mai are timp să aibă grijă de sufletul lui? Trecem grăbiți prin viață, uităm să punem accent pe ceea ce ne dorim noi, pe ceea ce ne face pe noi fericiți. Uităm să privim cerul, să ne uităm în ochii persoanei iubite, să citim o carte, să ascultăm o muzică faină care să ne facă să dansăm singuri prin casă.

Oricât de devreme te-ai trezi, ție ți se pare târziu pentru câte lucruri ți-ai planificat pe ziua respectivă, dar dacă tot e târziu.. hai să mai amânăm din ele. Și ce anume amânăm? Exact acele lucruri pe care noi le-am face doar de dragul inimii noastre, doar pentru a petrece timp tu cu tine.

Anul 2018 pentru mine a fost plin, plin ochi, așa că ideea conceperii unui blog a fost lăsată în urmă, dar din august până în prezent nu cred că a trecut o zi în care să mă gândesc ”ce ar fi?” ”cum ar fi?”, dar mereu intervenea altceva. Am spus STOP amânării și am dat START timpului petrecut cu mine.

De azi te invit și pe tine să nu mai lași timpul să curgă și să dai viață tuturor viselor tale și să pui pe primul loc fericirea ta !

Enjoy